Kundecases

​Vores kunder ønsker oftest en kombination af aktivitet, hvor man får pulsen og spændingen op og socialt samvær, hvor der er tid til at tale sammen.


TUNO Teambuilding muliggør dette ved at tilrettelægge det enkelte arrangement efter kundens ønsker og behov. Vore konkurrencer, samarbejdsøvelser og madlavning organiserer vi ud fra de rammer naturen byder lige der, hvor du ønsker at afholde dit Team Event.

De angivne kundecases er eksempler på specifikt tilrettelagte arrangementer ud fra kundens ønsker. Vi fører ikke standardprodukter - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Team Event 3 timer

Aabenraa Kommune, Stabsafdelingen, 96 deltagere fordelt på 12 hold. Sted: Aabenraa.

Hvert hold kan genkendes på farven af deres løbe t-shirt. Vi har lavet seks stationer, hvor to hold mødes ved hver station og dyster mod hinanden på tid. Vinderen er det hold, der har samlet flest point. Videoklip og fotos fra dagen vises til den efterfølgende personalefest.

Aktiviteterne er komplekse opgaver, hvor deltagerne udfordres ved at få frataget f.eks. syns- eller høresansen, hvilket udvikler kreativiteten i gruppen for at få løst opgaven.

Team Event 5 timer

Kunde: Broager Sparekasse, Erhvervscentret, 9 deltagere. Sted: Broagerland, Flensborg Fjord.

Eftermiddagen afvikles som konkurrencer med en indlagt pause til let forplejning. Vinderhold udnævnes under afslutningen. Medarbejderne deles i hold á tre deltagere, hvor der konkurreres i forskellige discipliner.

Vi starter med mountainbike cykling i skov – ad brede veje og smalle, kringlede stier. Snevejret gør dette til en helt speciel oplevelse.

Indendørs er der enkle aktiviteter, hvor fokus er på individuelle færdigheder, samt komplekse aktiviteter, hvor samarbejdet skal prioriteres højt for at opgaverne kan løses tilfredsstillende.
Samarbejdsopgaverne udfordrer deltagerne ved at fratage en sans som fx syn eller tale kombineret med at flere hænder er en nødvendighed for at løse opgaven.

Team Event 6 timer

Kunde: Hjemmeplejen Rødekro, 50 deltagere. Sted: Frøslev Plantage.

Vi sørger for bustransport ud og hjem. I Frøslev Plantage deler vi medarbejderne i to hold. Hold 1 starter ved basen, hvor der skal tilberedes mad til senere fællesspisning. Der skal tændes bål og, tilberedes grøntsager, koges kartofler til kartoffelmos, samles brændenælder, dyrekøller bliver udbenet og dej laves til grillbrød. Hold 2 går med instruktørerne ud i skoven og kæmper holdvis i to-hånds savning, bueskydning, øksekast og træklatring. Undervejs bytter byttes der aktivitet, så hold 2 gør maden færdig. Til spisningen underholdes med guitarspil og fællessang og vi afslører vinderen af holdkampen.

Team Event 24 timer

Kunde: Stubbæk Børnehave. 25 Deltagere. Sted: Aabenraa, Bov, Frøslev
Vi sørger for bustransport ud og hjem. Døgnet starter med samarbejdsøvelser i Hjelm skov, Aabenraa. Herefter dykker vi med iltflasker i Bov Svømmehal og nyder en wellness time i saunaen med kropsbehandling. Som et ups-moment udleverer vi liggeunderlag og sovepose og deltagerne skal finde vej ad en afmærket rute. 

Ved ankomst har vi grillmaden klar, og shelter og bivuak klargøres til natten. Efter maden har vi engageret tryllekunstneren CheffMagic www.cheffmagic.com, der får lattermusklerne på arbejde. Natten er deltagernes egen – næste morgen gør vi klar til morgenmad med brød, juice, frugt, kaffe og te mens soveposen pakkes ned.

Firmainformation

Klatreoplevelser

CVR: 29667438

​Kontakt

Adresse

​Farverhus 71

6200 Aabenraa